zondag 25 augustus 2013

D5 / T4.5 caches

Vanaf woensdag is de Twente ballooning begonnen en zodoende gaan we vanuit het werk alle dagen richting de ballooning. Vanmorgen echter vrij en we hoeven pas om 12/13 uur op het terrein te zijn. Nadat we Rick in Glanerbrug hebben afgezet gaan wij richting Duitsland om 2 caches te doen met de D5/ T4.5 rating.
We beginnen met Rohrpost - Mal anders... waar ik de buis in mag. Het werkpak was snel aan en met een skateboard gin het vervoer in de buis best snel. De cache is niet te missen en na het loggen kon Jan me makkelijk terug halen met het touw welke we aan mijn voet hadden geknoopt (Heeft hij eindelijk de touwtjes in handen)
Daarna door naar Tauchcache Speicherbecken Geeste waar we met de kano naar de desbetreffende boei heen varen waar Jan onder water gaat om een logpapiertje op te halen. We hebben geluk want we hebben het laatste logpapiertje. Toch weer leuke caches gedaan en hiermee ons grid vol gemaakt.Found it 24/08/2013 thuishuis found  Tauchcache Spiecherbecken Geeste Niedersachsen, Germany
Found it 24/08/2013 thuishuis found  Speicherbecken Geeste - Station 6 Niedersachsen, Germany
Found it 24/08/2013 thuishuis found  BOTSWANA`S first stinj cache Niedersachsen, Germany
Found it 24/08/2013 thuishuis found  Rohrpost - Mal anders... [2baja3] Niedersachsen, Germany

Geen opmerkingen:

Een reactie posten