donderdag 6 maart 2014

Geo avond met Pluisbol

Donderdag avond dus weer op pad met Pluisbol.
De vorige keer waren we naar Hufterproof geweest, wel 3 keer de chirp ontvangen maar er stonden echter geen gegevens in. Vandaag gaan we weer met de informatie welke in de chirp zou staan. Ter plekke nog wel een tijdje bezig geweest de magneet is met alle kleine magneetjes eraan sterk genoeg om het foto rolletje omhoog te trekken maar het dopje is zo rafelig dat hij bij het gat van het slot steeds naar beneden valt. Dus Eddy houdt het rolltje tegen bij het gat en we krijgen er een staafje onder, daarna heel voorzichtig verder omhoog gekregen.
Na een eenvoudige tradi gaan we door naar een eilandje, al eerder hier geweest voor een mysterie. Ik ben mijn laarzen vergeten maar zo kan ik mooi foto's maken van Eddy die voorzichtig het water door gaat.
Daarna nog een aantal eenvoudige caches gedaan. Als we bijna in hengelo zijn worden we gebeld door Jan, of we door willen rijden naar Enschede. De mysterie Strip is Eddy gisteravond al mee bezig geweest maar hij kreeg geen groen licht. Vanavond is jan ermee bezig geweest en is de checker aangepast en krijgt hij wel groen licht. Ter plekke is de cache vlot gevonden aangezien hij niet geheel goed is terug geplaatst, een sticker over het slot leek mij niet juist.


Found it thuishuis found  Het vernieuwde viswatertje Overijssel, Netherlands
Found it thuishuis found  Strips Overijssel, Netherlands
Found it thuishuis found  Consule Overijssel, Netherlands
Found it thuishuis found  Ik wist het wel Overijssel, Netherlands
Found it thuishuis found  Eiland cache Overijssel, Netherlands
Found it thuishuis found  Zoek en gij zult vinden Overijssel, Netherlands
Found it thuishuis found  Hufterproof Gelderland, Netherlands

Geen opmerkingen:

Een reactie posten