zondag 30 maart 2014

Favo dagje Duitsland o.a. Das Blaue wunder

Vandaag weer vroeg op pad, om 7.45 wordt ik opgehaald en rijden we door naar glanerbrug om team ligfiets op te halen. In de auto van Nyh gaan we vandaag op pad om Das Blaue Wunder te lopen, aangezien die op tijdsafspraak gaat kunnen we daar na half 1 beginnen. voor de tijd rijden we langs een aantal hoge favo tradi's. We beginnen met een cache die alleen door linkshandigen te doen is, ik krijg het echter niet met 1 hand open. Maar door samen te werken krijgen we de cache eenvoudig open. Dan door naar een brandweercache, echt super gemaakt. De volgende is gewoon op een mooie plek. Kop van Jut valt wat tegen, niet heel erg goed werkzaam meer. De clown echter is echt super om te doen, het begint er al mee dat als je de batterijen erin doet er geluid en licht effecten meespelen. wel een grote afwijking maar je kan hem niet missen.
Bij töff töff staat een grote groep, wij gaan dus eerst eten bij de auto en als de groep weg is dan gaan wij er naar toe. Mooi stukje techniek, kost veel onderhoud. Ik had hem echter groter verwacht maar met kleinere kinderen is dit absoluut een aanrader.
Daarna rijden we door naar Das Blaue Wunder, het eerste punt is vlot gevonden en door naar de tweede die ook niet moeilijk is. 3 is echt mooi verstopt, wel vlot gevonden en de puzzel is ook niet moeilijk. Het hulpmiddel bij de volgende is vlot gevonden en dan begint het turen. toch kleiner dan verwacht en het fototoestel werkt beter dan het hulpmiddel. Door naar de volgende en terwijl we kijken hoe we het coordinaat eruit krijgen worden we aangesproken door een team die achter ons loopt dat het hulpmiddel in de buis ligt. Ze laten ons rustig onze gang gaan, zij waren hier vorige week gestopt ivm het slechte weer. Het volgende punt is al weer gevonden, de afstand tussen de wp's zijn niet heel groot. Wat moeten we daar doen?? Je kan bij deze zelfs een extra hint op een ander coordinaat krijgen maar wij hebben die niet nodig. Bij het volgende punt staat al een ander team die er niet uit komen, Hans ziet vlot wat het coordinaat is eigenlijk heel simpel maar je moet het maar net zien. Bij de volgende was het handig om eerst de listing te lezen. Het andere team haakt af en alleen gaan we weer verder. Dan volgt een super mooi punt, de tools worden weer bijgeleverd en wat we moeten is eenvoudig. Het volgende punt is lastiger, wat je moet doen niet maar ze kunnen het punt niet vinden. Alles wordt weer opgeruimden carola vind binnen no time de coordinaten. Daarna wordt het rekenen geblazen en dan vinden we eenvoudig de cache aangezien de kast gewoon open staat. Om hem te sluiten hebben we echt de sleutel nodig en die vinden we ook, we sluiten hem wel weer goed af. bij de bonus hebben we niet gelijk door wat we moeten doen maar niet veel later vinden we ook een mooi uitgevoerde bonus.
We kijken hoelang we erover doen om terug naar huis te rijden, om half 7 moeten we weer bij ligfiets thuis zijn ivm de kids. We hebben nog tijd voor een paar tradi's. Bij het huisje echt moeten kijken wat de bedoeling was en waar we dat vervolgens moeten doen. Mooie techniek, de laatste i een simpele maar mooi uitgevoerd.
Deze super favo dag eindigen we met chinees mij team ligfiets en als we bijna klaar zijn met eten worden de kids thuis gebracht.Found it 30/03/2014 thuishuis found  Zwischen Ewald- und Mondsee Nordrhein-Westfalen, Germany
Found it 30/03/2014 thuishuis found  Das Acter-Haus Nordrhein-Westfalen, Germany
Found it 30/03/2014 thuishuis found  Das "blaue" Wunder... der Bonus Nordrhein-Westfalen, Germany
Found it 30/03/2014 thuishuis found  Das "blaue" Wunder... Nordrhein-Westfalen, Germany
Found it 30/03/2014 thuishuis found  Töff Töff für das Kind im Manne (und Frau :-) ) Nordrhein-Westfalen, Germany
Found it 30/03/2014 thuishuis found  Pennywise the clown Nordrhein-Westfalen, Germany
Found it 30/03/2014 thuishuis found  "Hau den Lukas" Nordrhein-Westfalen, Germany
Found it 30/03/2014 thuishuis found  Stevertalsperre / Walzenwehr Nordrhein-Westfalen, Germany
Found it 30/03/2014 thuishuis found  Flammendes Inferno Nordrhein-Westfalen, Germany
Found it 30/03/2014 thuishuis found  Der Pinomat Nordrhein-Westfalen, Germany
Found it 30/03/2014 thuishuis found  Linkshänder Nordrhein-Westfalen, Germany

Geen opmerkingen:

Een reactie posten