vrijdag 7 maart 2014

Nachtcache vijf

Een aantal weken geleden werden we gevraagd of we de nachtcache vijf mee gingen lopen. Gezellig, tuurlijk, leuk, stond al op de planning.
Dus vanavond samen met team repmeer, powerniels, carolaa en biglion op pad.
Het eerste wp is vlot gevonden en het is snel duidelijk wat we moeten doen. Bij het volgende wp denken we het ook vlotjes te weten maar kennelijk niet goed gelezen want we kregen ingefluisterd dat we nog niet alles hebben, oef geniepig verstopt hoor.
Tussen de wp's door volg je mooi een fire needle trail en heb je eigenlijk je GPS niet nodig. Halverwege nog een fire needle van de cache Waardeloos verwijderd.
Bij de oren mogen de smartphones uit de zak, die zijn voldoende aanwezig. De vraag is vlot opgelost en bijna wordt er een rekenfoutje gemaakt maar even juist noteren en klaar.
Het volgende wp is wat lastiger, de begin positie zit niet meer aan elkaar maar toch kost het niet veel moeite om hem in elkaar te krijgen.
Het laatste wp is vlot opgelost, vaker met dit bijltje mogen hakken. Door naar de cache welke vlot wordt gevonden, ter plekke wordt er nog een batterij gewisseld voor het juiste effect.
De bonus gegevens worden gefotografeerd en het extratje is vlot gevonden. In een kleine 3 uur is deze nachtcache van rond de 10 km prima te doen. Een mooie afstand tussen de wp's en je kan stevig doorstappen. Leuke, niet al te moeilijke, wp's die mooi in thema zijn uitgevoerd.Found it 07/03/2014 thuishuis found  Bonus Vijf Gelderland, Netherlands
Found it 07/03/2014 thuishuis found  Vijf Gelderland, Netherlands

Geen opmerkingen:

Een reactie posten