zaterdag 24 juli 2010

Vakantie Burgen 20-07-2010

Vandaag gaan we de andere kant van de berg op, we zetten de auto zo neer dat we een rondje kunnen lopen. We beginnen met een pad welke haast niet belopen word, het gaat vrij stijl naar beneden. Het onkruid is schouderhoog en je moet soms oppassen waar je je voeten neer zet. Beneden gekomen komen we op een prima pad uit.

De eerste cache is vlot gevonden en we gaan het pad weer omhoog volgen. Dit is een prima pad om te lopen en na een aantal honderd meter lopen vinden we de volgende cache. Er staat duidelijk in de hint dat als je in de beek staat en nat wordt dat je dan te ver bent gelopen.
We volgen het pad verder naar boven en vinden bij de banken de volgende al weer. Bij de cache daarna vragen we ons af hoe we daar moeten komen, we zien er geen pad naar toe. Als we stijgen zien we een soort geitenpaadje en beginnen daar maar omhoog te klauteren (dit valt niet echt mee), we moeten nog ruim 70 m naar de cache en komen tegen een bosjes aan waar we niet door kunnen. We komen echt niet verder, we dalen het geitenpaadje heel voorzichtig weer af, en volgen het steile pad naar boven.

Via een slingerweg komen we op de top van de berg en vinden we de volgende cache al weer snel. De laatste van vanmorgen is met een omweg naar de auto. Daar hadden we een flinke afwijking (als enige deze ochtend). We hebben ca. 5 km gelopen in een kleine 2 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten