vrijdag 2 juli 2010

De schat van TwickelDe schat van Twickel is een nieuwe multi van Montebaldo, zouden we dit redden als avondwandeling??
Na een telefoontje van Grote Pluisbol toch maar op pad, het is snikheet. Maar de vochtigheid is beter dan woensdagavond. Zodat we minder nat zijn geworden.
Wij (J+H) zijn er iets eerder en hebben het eerste punt al gevonden. We beginnen dus al goed, onderweg naar het volgende zien we dat de voor mij bekende zilveren en grolsch bus aankomen rijden. Dus na de gegevens van het volgende WP snel genoteerd en even aan de klets bij de ballon. Die vragen zich af of wij vrijwillig met deze hitte aan het lopen zijn. mmm Ja dus.
De volgende gegevens laten ons in een leuk pad terecht komen welke ik nog niet ken. Bij WP 5 begrijpen we de hint niet helemaal maar we krijgen het wel voor elkaar, daar zien we de rupsen er al uitkruipen (processierups?) We moeten dus wat moeite doen om het terug te plaatsen. Bij WP7 kunnen we de extra gegevens niet zo 1,2,3 vinden en wordt er even gebeld. ooo, zit die daar. De afstanden zijn inmiddels wat korter geworden, gelukkig maar want de tijd tikt door.
Vervolgens geen problemen meer tegen gekomen, inmiddels zijn we gewend aan de manier van verstoppen en lopen we in een stuk bos wat bekender is. WP10 vinden we erg leuk bedacht al ligt het muntje meer dan 4 meter van de aanwijzing van de coördinaten.
Verder nog onder en over een boomstronk moeten klimmen.
Bij de stash aangekomen even uitpuzzelen wat we moeten doen, maar alles klopt en de schat wordt geopent.# 1014 @ 21.55

Geen opmerkingen:

Een reactie posten