maandag 6 juni 2011

Raiders of the lost Ark


Een tijd terug werd ik benaderd of ik Raiders of the Lost Ark ook wilde lopen, altijd leuk natuurlijk. De eerste keer kon niet doorgaan daardat the Raiders offline was maar vandaag was het zo ver. We gaan met Rotjong, Biglion en onze kids Waterkolk en Sisimo op pad.
Ter voorbereiding samen met de kids de film bekeken en Waterkolk heeft de dag ervoor nog fanatiek het Wii spel gespeeld.
Zelf werk ik alle filmpjes op de website door en neem zo 3 pagina's met aantekeningen mee.
We vertrekken een beetje op tijd aangezien het warm gaat worden vandaag. Genoeg drinken mee dus en het tempo wat aanpassen.
We gaan vlot op pad en de eerste wp's worden vlot gevonden, er zijn voldoende cachers voor ons geweest zodat de paadjes duidelijk zijn ook al heb je hier zo nu en dan wat meer afwijking in de GPS door de bomen.
Zo nu en dan is er wat twijfel maar later blijkt alles wel te kloppen. We eten in de tunnel even wat, lekker met onze rug tegen een koele muur. Daar zijn we ook iets langer bezig met de opdracht maar uiteindelijk vinden we hem toch.
Het volgende wp wordt bijna over het hoofd gezien.
De laatste punten worden vlot gevonden waarbij toch wel heel wat werk van de legger is gaan inzitten.
We hebben heel wat tekens (waarvan sommige toch wel op elkaar lijken) en teken gezien (goed controleren was 's avonds wel nodig), na het vinden van de Ark hebben we met zijn allen op het terras gezeten en een wel verdient ijsje gegeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten