maandag 13 juni 2011

Hockesberghe serie


Rond en in Haaksbergen is de Hockesberghe serie, deze bestaat uit:
- Hockesberghe~1~Zie je dorp deze hebben we al eerder gelopen, zie 12 maart 2011
- Hockesberghe~2~De Blanckenborgh is een grappige korte multi in een pakje vlakbij nr 1.
- Hockesberghe~3~Scholtenhagen is vlakbij het zwembad de wilder en is in een gebied welke ik nog niet kende. gelukkig is het rustig en de cache is snel gevonden. Leuk die openluchttheater.
- Hockesberghe~4~Bommelas een eenvoudige tradi.
- Hockesberghe~5~Oostendorper Watermolen, het woord multi is een groot woord, je moet foto's bekijken en kijken wat anders is. Nu wist Carolaa al dat het een steen moest zijn en dat het eeuw niet goed was. Nou dat werd makkelijk. Peiling erin zetten en op de cache af. We vinden het een trikki hoe hij daar hangt, als je hem laat vallen ligt hij in het water.
- Hockesberghe~6~Jurisdictiepaal eigenlijk moet je voor deze multi een heel stuk lopen. De parkeerplaats is inderdaad wel heel netjes. Zelf snijden we een stuk af en zetten we de auto ergens anders neer. Een simpele tradi maar op een mooi plekje.
- en als slot de Hockesberghe~Bonus", een lastige om uit te puzzelen. Deze is eigenlijk niet te doen in het veld of je moet hem wel heel goed hebben voorbereid. Een week terug kreeg ik alle gegevens al van een medecacher omdat hij er niet uit kwam. Zodoende de bonus vandaag ook kunnen loggen. Een lastig verstopte stash.
Wel een hele leuke serie, met mooi weer is hij erg leuk om met de fiets te doen. Je komt op leuke en mooie plekken in en rond Haaksbergen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten