zondag 25 maart 2012

Achterhoek

Aangezien we vanavond ACE Stammtisch hebben vandaag maar via wat caches er naar toe.
Al snel beginnen we aan Gait Dammerspad, dit bestaat uit 4 tradi's afgeloten met Bonus cache Veengebied. Het pad gaat nog verder met VERDER KUIEREN TRADI #1 waar je een touwtje en magneet nodig hebt. Hierin vind je de eerste gegevens voor VERDER KUIEREN MULTI. Bij het uitrekenen van het de cachelokatie verbaasd het ons dat we er al gewoon langs zijn gelopen. Maar ter plekke wordt hij inderdaad gespot en we zien nu ook dat hij niet opvalt als je er gewoon langs loopt.


Daarna tijden we via wat opgeloste Mysteries en tradi's naar Kruisbergse Bos – Landgoed Hagen welke bestaat uit 7 mysteries welke je thuis moet oplossen afgesloten met een Bonus. Een erg mooi bos om in te lopen, de route is ca. 6 km. Bij de bonus komen we verkeerd uit, de formule schijnt niet goed te zijn. De A moet echt 2 minder zijn. Verder een echte aanrader.Denk vooruit is een zeer korte multi welke we al vaker wilde doen, maar de genoemde attributen hadden we vervolgens niet mee. Voor vandaag alles klaar gelegd en we gaan aan de slag met het apparaat. Stap voor stap gaan de lampjes branden maar we horen niets uit de telefoon. Dan blijkt het stekkertjes van de telefoon er niet goed in te zitten. Nadat het co├Ârdinaat duidelijk is wordt de stash vlot gevonden. Erg leuk om te doen!!


Robinson (ACE 2009) is een irritant puntje waar we elke keer langsrijden maar niet makkelijk bijkunnen. Hij ligt nl. op een eiland. Er ligt wel een vlot bij maar die is wel erg wankel, mijn badpak dus maar aan en heen en weer gezwommen. Het water is wel koud maar als je in 1 keer doorgaat valt het best mee. Vooraf al gekeken waar de cache zich bevindt op het eiland zodat ik alleen met een pen in mijn mond hoeft te zwemmen. Daarna lekker onder de douche gesprongen bij het groepshotel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten