zaterdag 31 maart 2012

Back to the Future

Back to the Future
Al een hele tijd terug kwam de vraag van Rotjong of we deze samen konden lopen, natuurlijk ik ben altijd wel te porren voor dit soort caches. Het eerste punt is snel gevonden en die informatie is snel verwerkt. Het volgende punt echter niet, we weten ook niet of we hier iets daadwerkelijk iets moeten zoeken. Bij het begin van een cache is het toch altijd even zoeken hoe de multi werkt. Maar eens een hulplijntje bellen, maar dat gaf weinig hulp. Een eventueel punt wat zij aangaven lag wel erg ver weg. dus we gaan er iets verder even goed voor zitten en dan komt rotjong met het mailtje welke hij van de cache owner ooit had gekregen. Hierin staat dat de resten nog wel in de boom te zien zijn, daardoor kunnen we bepalen hoe we verder moeten. Daarna volgt het verhaal vlotjes, de punten zijn na goed lezen vaak duidelijk als je ter plekke bent. De fouten in de lijst worden ook opgespoord, het peilen wordt maar gelijk beide uitgevoerd en dan lopen we toch iets te ver, maar gelukkig maar keuze uit 2 welke niet ver uit elkaar liggen. Dan kom je vanzelf er wel achter welke juist is. De schuilplek wordt gevonden en het plaatje ook. Daarna is het wel even zoeken wat er word bedoeld, maar als we op het grafiekje kijken is het al snel duidelijk. Daarna lekker even kunnen zitten op de gedenksteen te kunnen bepalen, lastig dat je op de oregon geen gevarencirkels hebt.

Voor de gedenksteen dus niet een heel nauwkeurig co├Ârdinaat kunnen bepalen, maar ter plekke zaten we er toch niet heel ver vandaan en vrolijk gaan we via deze leuke tuin verder.


Daarna weer nauwkeurig en stap voor stap alles doorlezen, alles klopt en de wandeling gaat de goede kant op!! Weer goed lezen en we merken dat ter plekke alles weer goed op zijn plek valt en dat we de energie keurig gevonden krijgen. Daarna gaat het snel en niet veel later staan we bij de stash. Een erg leuke multi, waarbij je goed moet opletten en goed moet blijven lezen. Een aanrader!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten