vrijdag 2 maart 2012

Het pad der 7 zondenHet pad der 7 zonden staat al een tijdje op de "To do"list. Als we de kinderen vertellen dat we deze gaan doen denken ze dat ze een cache over huis anubis gaan doen.
Tijdens de wandeling halen ze zelfs de Teletubbies erbij aangezien we over een heuvel lopen. De opdrachten zijn goed te doen, de eerste is geen probleem. Bij trots zijn we blij dat we afzonderlijk alles kunnen doortellen, nu blijkt het dat de dyslectici binnen het gezin het goed te hebben. Toch eens voordeel als je op een andere manier leest.


We vervolgen de route met Hebzucht, hier denkt Waterkolk dat hij op een slimmere manier kan tellen. Gelukkig komen we op hetzelfde antwoord. Lust is niet moeilijk, soortgelijke punten hebben we al vaker gehad. Jaloezie en Vraatzucht kunnen de kinderen zelf al zit er een heel klein addertje onder het gras waar ze op gewezen moesten worden. Ook van Wraak kennen we al een variant (die opdracht is ook een afgeleide van deze opdracht) en is dus snel getackeld. Luiheid heeft meerdere oplossingen en voor de zekerheid toch beide punten erin gezet.Het blijkt inderdaad dat je beter niet lui kan zijn voor het volgende punt, we hebben heel lang gezocht voordat we toch een hulplijntje inschakelen. Daarmee komen we verder en is niet veel later de stash gevonden. Een erg mooie wandeling, goed verhaal, bij elk WP een uitleg van de gevonden zonde en leuke puzzels. Dit is een wandeling welke ik kan aanbevelen voor cachers die van wat uitdaging houden maar waar het toch niet heel erg moeilijk hoeft te zijn.

Wij vonden Het Pad Der 7 Zonden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten