zaterdag 31 maart 2012

Vossenstreken

Vossenstreken
Vandaag samen op pad met Rotjong en Carolaa om Back to the Future te lopen in de Bilt. Maar dat was leuk voor de ochtend, voor de middag moest er dus nog 1 mee worden genomen. De keus was al snel gemaakt en deze vrij nieuwe van tjm1706 werd meegenomen. De andere caches waren tenslotte ook erg leuk. We zijn erg benieuwd wat de vossen hier uithalen. Bij het eerste punt beginnen we goed. De boom wordt gevonden en we moeten later we lachen om de opdracht bij wp2, even logisch beredeneren en dan snap je de achterliggende vossentreek grap. Bij het volgende WP blijkt dat het handig is om met meerdere teams te gaan, grappig is te zien dat de uitkomsten anders waren. Maar ook hier komen we tot 1 antwoord en gaan we verder. We moeten wel steeds lachen om de opmerkingen welke bij de WP's staan. Leuk opgezet. De foto is snel herkend en de volgende opdrachten zijn zonder veel moeite opgelost. Dan komen we 1 van de tussenpuntwp's tegen en mogen we gaan puzzelen met de extra opdracht, deze is echter niet zo moeilijk als ik had verwacht. Bij WP6 worden inderdaad 2 waypoints berekend en we denken het zelf wel te weten en doen het zonder hulp van de hulplijn op de pagina. Leuk bedacht. Bij het hek wel even goed tellen en de rekensom verder in de tekst erbij in mee genomen, dat geeft een goed resultaat voor een volgend co├Ârdinaat.

Als snel zitten we op een boomstronk te bedenken wie de vos kan zijn, het hele verhaal wordt weer meerdere keren gelezen en we hebben het niet zo 1,2,3 door. Carola komt met een goede mogelijkheid en dit wordt inderdaad bevestigd als we nu wel de hulplijn welke op de pagina staat gebruiken. Het volgende punt is vlot gevonden en daar ook even goed lezen!

Dan nog 1 tussenpunt waar we de verrekijker voor gebruiken al blijkt het ook met een goed fototoestel te kunnen.

En dan nu de keus welke de lopers ook in het verhaal moeten maken. Tja wat doe je dan?? We besluiten om toch alle punten te lopen en het blijkt inderdaad een vossenstreek te zijn. Niet veel later vinden we de stash. Wederom weer een erg leuk verhaal, waar we veel om gelachen hebben, welke klopt als een bus en alles weer keurig in elkaar past. Ook deze multi is een echte aanrader voor cachers die iets meer willen dan raampjes tellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten