maandag 5 april 2010

Berg en dal en Lonnekerberg


Berg en dal is de laatste multi die we gaan doen vandaag. Hij ziet er kort uit maar de logjes welke zijn geschreven laten zien dat de cache niet goed onderhouden wordt. Toch maar even doen, Carolaa is ook nog mee en zo kunnen we gezamenlijk nog wat vlekjes van de kaart wegwerken. Het is vol op de parkeerplaats en we proberen de auto in de berm te zetten, dit is geen goed idee want we hebben bijna gelijk al geen grip meer. We proberen de auto er dus gelijk weer uit te rijden, wij er allemaal uit en de auto duwen. Jan krijgt weer grip en rijdt weg, jammer genoeg voor Carola staat ze net verkeerd en krijgt zij allemaal modderspetters over zich heen (sorry).
Nu weer even over Berg en dal, bij het eerst punt moet je allemaal vragen oplossen en dan behoor via 2 tussenpunten naar de eindlocatie te lopen. Wij rekenen echter gelijk de eindlocatie uit, stappen in de auto en rijden 500 m over de grote weg heen. Daar parkeren we de auto weer en lopen het bos in. Daar aangekomen zien we geheel niets van de hint, maar vlakbij het 0-punt zie ik naar een boom een verhoging en daar ligt hij onder. Zoals in andere logjes al was te lezen is het logboek compleet doorweekt en schrijft carola en de kinderen hun naar maar op een sticker van mij, het boekje is eigenlijk al te vies om vast te houden. Voor de zekerheid nog maar even foto's gemaakt van de logjes.
De Lonnekerberg" is een nieuwe earthcache. In dit gebied zijn we al eens geweest voor Katetespeeker en Historie alive. Erg leuk is hij niet, je moet een vraag opzoeken op internet, naar een platea lopen met een doorsnede van ca. 17,5 meter en een foto maken op een bruggetje. Vaak kom je juist op mooie plekken bij een earthcache, bij deze dus niet. Erg jammer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten