zondag 18 april 2010

Kommiesenpatt 3 #1-8Vlakbij CombiNatie is het Kommiesenpatt, vanaf de parkeerplaats van Combinatie fietsen we naar nr 8. Vanaf 8 gaan we terugwerken naar 1.
De hele serie heeft een redelijke afwijking in de coördinaten. Het pad waar je over gaat is wel erg mooi, we komen meerdere groepen tegen welke deze route lopen.
Kommiesenpatt 3 #8 komt vlakbij de beek uit, er ligt echter een hele mooi buis en daar ligt hij inderdaad in. Kommiesenpatt 3 #7 is een hele simpele, het valt me mee dat hij zo goed blijft liggen. Kommiesenpatt 3 #6 is een lastige, je komt uit bij een bankje en zou dus verwachten dat hij aan die kant van de weg ligt. niet dus. Nadat we die hele kant van de brug hadden gehad toch maar aan de andere kant gekeken, en toen was hij snel gevonden. Kommiesenpatt 3 #5 is vlakbij een bord met informatie over het pad, snel achter de boom kijken (en pad verder) en gevonden. Kommiesenpatt 3 #4 is ook snel gevonden, het boekje is helemaal kapot en we schrijven onze naam op een los blaadje. Snel weer verder want om 13 uur moeten we weer bij de parkeerplaats zijn. Kommiesenpatt 3 #3 is een lastige, in de holte zie ik wel een een ringetje met een draad eraan maar er zit weinig beweging in. Jan duikt onder de boom en zo proberen we het doosje naar boven te krijgen. Dit lukt niet. Jan heeft hem dus met moeite onderuit gekregen. Het terugplaatsen is daardoor ook niet al te makkelijk. Kommiesenpatt 3 #2 is weer een snelle meepakker. Ook hier weer een afwijking maar het kan ook zijn omdat de paal waar hij in zit wellicht verplaatst is. Kommiesenpatt 3 #1 is de laatste (of is het nu de eerste) voor ons. Als hint staat dat hij magnetisch is, aangezien we weer bij een brug zijn is die dus niet zo moeilijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten