dinsdag 3 april 2012

Zwolse Bos Het Kret en de bonus


De andere 2 multi's van het Zwolse bos hadden we een aantal weken geleden gelopen, toen besloten om Zwolse Bos - Het Kret samen met de kids te lopen. De groep werd uitgebreid met musicRoses en Hoeksbergen. Bij 1 van de andere multi's al naar 1 punt gekeken maar toen zo niets gevonden. nu met hint van de CO was hij echter snel gevonden. Maar eerst de spoiler foto en de andere punten, alles is goed te vinden en beide spoilerfoto's worden ook gevonden. Nadat we alle punten hadden gevonenden en voordat we de cache berekenen bekijken we de bonus alvast, we missen echter nog de letter van deze multi.

Na de Stash te hebben gevonden eerst naar de auto voor koffie, daar werd de cachebeschrijving nog eens doorgenomen en blijken we een gedeelte te hebben gemist. Gelukkig is dat op de parkeerplaats op te lossen.

Nu we alle letters hebben is het tijd voor de Zwolse Bos - Bonus. De letters op alfabet en de bedoelde cijfers erbij gezet. Daar vinden we een doosje met een hulpmiddel en weer een formule. Op de plek zien we waar het hulpmiddel voor nodig is en kunnen we onze naam in het logboekje schrijven. De eerst 3 wandelingen vonden we mooier dan het Kret, maar al met al een leuke serie met 3 multi's en 1 bonus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten