zaterdag 21 april 2012

4000ste cache

onze 4000ste cache!!!

We hebben vaker multi's van pomacanthus gelopen en vaak gaan ze door mooie gebieden zodoende besluiten we om vandaag als 4000ste cache Het Markerpad (ACE 2012) te lopen.
Het eerste gegeven is al ingevuld in GCbuddy en we lopen vrolijk naar het volgende punt, de vragen zijn niet moeilijk zodat je rustig van de omgeving kan genieten. Gelukkig blijft het nog droog en het is mooi om al die wolken zo te zien.
Terwijl we de vragen beantwoorden en de route netjes volgen komen we ook langs de opgeloste mysteries Pomacanthus heeft het warm en Pomacanthus heeft het koud, 2 eenvoudige mysteries welke bij ACE 2012 waren uitgekomen.

Ik vind het altijd leuk als een multi niet met de fiets of auto kan worden gedaan, zo ook deze. Lekker dwars over weilanden lopen en langs sloten.
Ruim over de helft noteren we bij een vraag toch maar 2 getallen, tot nu toe hebben we elke keer een antwoord gevonden met 1 cijfer en nu hebben we er 1 welke bestaat uit 2. Later blijkt die 2 cijfers echt goed te zijn.
En is die boom nu een eik of een kastanje?? Gelukkig liggen er nog oude bladeren op de grond. Niet veel later is de cache gevonden!!
Onze 4000ste !!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten