dinsdag 10 april 2012

Rondje "de Wieden"


Een tijd terug was de datum tweede paasdag al gepland om samen met team Berli, Team Goossens, Dirk Lensink, Carolaa, Sisimo en Waterkolk rondje Wieden te fietsen, mits het mooi weer was. En dat was het gedeeltelijk; geen storm, onweer, hagel en sneeuw gehad.

’s Morgens was het nog redelijk droog maar jammer genoeg ging het ’s middags meer regenen. Om ieder actief te houden in het zoeken spreken we op de parkeer plaats af dat als een cache is gevonden dat andere doorfietsen. Zo krijg je dat iedereen leuk bezig is om een cache te zoeken i.p.v. dat 2 of 3 van de groep steeds de cache zoekt en de rest bij de fiets blijft staan. Bij sommige caches hebben we met zijn allen gezocht en bij anderen was het doorfietsen. Een aantal caches hebben we niet kunnen vinden, maar dit zijn er maar een paar.


We hebben veel lol gehad, geregeld even samen zitten eten en/of drinken. Onderweg een klein eventje gehad aangezien Sisimo haar 1000ste cache had gevonden. Zij werd tevens gefeliciteerd door Geojuf en Bandit girl die ook even tijd namen om een kopje koffie mee te drinken, erg gezellig.

Na de tijd met zijn allen nog bij de thee schenkerij als afsluiting wat gedronken en gegeten, een erg gezellige dag.

Na de ronde werden zijn we met de auto langs de bonussen gereden. Erg jammer dat deze niet op de route liggen. Ze liggen allemaal wel op mooie plaatsen waar je over de wieden kijkt, maar je verwacht ze ergens op de route zelf. Een erg intensieve dag, ca 55 km fietsen met over de 100 caches.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten