zondag 29 april 2012

Meivakantie Winterswijk 29-4-2012

We zijn in de meivakantie in Winterswijk om iets aan al die multi's hier te doen, het blijft toch een beetje een doorn in het oog en net te ver weg om een middagje te cachen. We beginnen met We bezoeken de Obelink waar we gelijk een oventje kopen voor in de caravan. Een bord verder zit de Munzee en die pakken we ook gelijk mee.

Italiaanse Meren in de Achterhoek is een korte multi, het eerst punt is rottig te vinden maar nog moeilijker terug te plaatsen. Het tweede punt is vlot gevonden maar dan maken we de fout om te denken dat we de cache al moeten vinden, achteraf zie ik dat we daar nog een tussenpunt hadden moeten vinden. De stash nl. 100 meter verder gevonden dankzij de hint. We hadden 1 meertje nog niet gehad dus daar liepen we maar naar toe.

Steengroeve "Ankerpoort" is een earthcache, aangezien er een steenuil in het gebied is hoeven we nu nog maar op 1 plek de vragen te beantwoorden.
GEO(logisch) is een multi die mooi gecombineerd kan worden met de earthcache. De punten zijn goed te vinden en dankzij de hint is de stash ook vlot gevonden.

We beginnen aan ROSES ARE RED stel je voor dat we er niet uitkomen dan zijn we nu nog mooi in de buurt om er later nog eens langs te gaan.
Een mooie route volgt, soms wat zoeken voor de wp's maar ze zijn goed te vinden.

Ze zijn allemaal erg origineel verstopt, maar als je eraan gewent raakt ga je anders kijken waardoor je ze wel ziet.

Jammer genoeg hadden we de cachebeschrijving van te voren niet heel goed gelezen en hadden we een deel van de bedeltjes gemist, zodoende moesten we het doen met de gemaakte foto's. Net veel later vonden we toch de bedoelde boom en de cache. We wat moeten klooien met het slot aangezien we dachten dat we 2 letters over moesten houden om het slotte openen. dit bleken er 3 te zijn en je moest de getallen van de cijfers stapeltellen.

Kortom; een mooie route met leuke verstoptechnieken waar je zeker op het einde nog erg bezig bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten