zondag 21 maart 2010

ACE 2010 event Hengelo Gld


Een event in Hengelo, leuk. mm alleen de verkeerde Hengelo. Geintje natuurlijk. Ik heb veel leuke verhalen gehoord over dit event, we hebben ons dus gelijk opgegeven. 's morgens regende het nog en afgelopen nacht waren op buienradar de rode vlekken te zien welke over Nederland trok. volgens Buienradar zou het echter vanaf 10 uur ongeveer droog moeten zijn. Achteraf gezien klopt dit ook.
Het event is erg gezellig, we hebben in de afgelopen 10 maanden toch al flink wat teams leren kennen. Het schijnt dat je voor de eventvraagteken cache de mensen met een gekleurd kaartje het bijbehorende antwoord met geven van de kleur en dan krijg je het bijbehorende cijfer. Gelukkig hebben we een aantal teams om ons heen welke al vaker zijn geweest en die ons dat kon vertellen. Een beetje om ons heen gevraagd wat elk team van plan is en zodoende wisselde de samenstelling per multi een beetje.
Om 11 uur werd er een envelope met caches uitgedeeld en om 14 uur. Een leuk idee want zo kom je ook nog een keertje terug. Om 14 uur weer teruggekomen komen we Poemelke en GeopoesZ tegen, ze waren maar even langs komen rijden. Ze hebben vervolgens een paar caches meegedaan voordat ze weer verder moesten, ze wilden nog een Hitchhiker loggen bij iemand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten