zaterdag 27 maart 2010

BIL 23, HECC en Mendelevium

De laatste 3 van vandaag, het is bijna 18 uur als we stoppen. (11 uur geleden in de auto gestapt vanmorgen om te cachen)

BIL 23 is weer korte multi door het veen. Aan het einde moeten we over een hek klimmen (oppassen voor het schrikdraad)en dan merk je dat je dat je toch al flink wat meters in de benen heb zitten. alle WP kloppen goed en de stash is dan ook snel gevonden (weer vlakbij de auto)
HECC Hoogeveen is een wel heel eenvoudige tradi, we hebben wel eens carpoolcaches gehad waar we echt hebben moeten zoeken. Bij deze hoef je echter niet bang te zijn dat je hem niet vindt, de coördinaten kloppen precies en vanaf de achterkant zie je hem zo zitten.
De laatste vandaag is Mendelevium dit is voor mij echt een hele mmakkelijke puzzel geweest, het periodiek systeem ken ik bijna uit mijn hhoofd. Het is wel jammer dat de stash niet wordt bijgehouden, het ffilmrolletje zit aan een paaltje vast. Dit paaltje zal vast wel een keer vvast hebben gezeten maar nu ligt hij op de kop achter een boom, het logrolletje is kletsnat. Vervolgens nog naar erwtje 136 gelopen dat is hier dicht bij. Dit blijkt echter een tussenpunt te zijn en we hebben geen zin meer in lopen. We zijn moe en hebben trek, snel naar het hotel om te ddouchen en te eten. laatste is # 646

Geen opmerkingen:

Een reactie posten