zaterdag 27 maart 2010

BIL 9, Erwtje 138, BIL 26 en BIL 32


BIL 9 is weer een BIL multi waarbij de bomenkennis wordt getest. Sinds we 10 maanden geleden begonnen zijn met cachen is deze flink omhoog geschroefd, hoewel we deze dan in het begin ook wel hadden geweten. In feite loop je hier een pad heen en weer, pak je de aut en rijd links, links naar de stash. Deze is snel gevonden odner de boom.
Erwtje 138 is weer een erwt van het snertevent 2008, we moeten allemaal vragen over erwten oplossen. Daar aangekomen hebben we wel wat afwijking. Aangezien we zelf al een aantal keer met een vogelhuisje werken en hier er 1 vrij laag hangt is hij toch snel gevonden. Het potje in het vogelhuisje heeft wel bezoek van allemaal kleine beestjes.
BIL 26 is een verhaal over zwarte zaterdag, kijk zo leren we elke keer wat bij. Bij de stash aangekomen zien we zoveel stammetjes dat ik meer op een logischer plek ga kijken waar ik een filmrolletje zou verstoppen. Ja hoor daat lag hij in een holletje van de boom met een stammetje ervoor.
BIL 32 heet kronkelen, nou het beekje hier kronkelt inderdaad behoorlijk. Wel een mooi gezicht. Er staat een spoilerfoto en daarvan staan er 2 hekken. Voor diegene die we moeten hebben moeten we net het meeste omlopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten