zondag 28 maart 2010

BIL 11, BIL24 en BIL 13

Vannacht is de klok weer verplaatst, dat betekent een uur korter. We moeten de kinderen om 13 uur ophalen dus we kunnen 's morgens nog wel wat doen.

Vanmorgen vlakbij het hotel begonnen BIL 11, in de beschrijving staat dat je langs de weg de auto naar kan zetten. Dit lijkt ons niet zo'n goed idee en rijden iets terug om de auto bij Tea-Time te zetten. Je loopt ongeveer dezelfde afstand door het bos en de auto staat veilig. Daarna BIL 24 weer zo'n korte multi. Je komt bij een beeld waar je mmoet zeggen wat voor een gereedschap hij zijn handen heeft vervolgens kun je de stash uitrekenen. We zijn er maar met de auto heengereden. Daar ligt de stash er open en bloot bij.
BIL 13 is weer een multi, schiet zo lekker op goed voor de multi punten. Deze is echter wel iets langer ruim 2 km. Kunnen we eindelijk eens de benen strekken. In de beschrijving staat keurig dat je bij WP2 rode stippen moet vinden en dat er kennelijk 1 weg zou zijn. Het punt is echter niet weg maar het bord is vernieuwd en daar staat inderdaad 1 punt minder op waar je je aan moet houden. Het veen is erg nat en we moeten een beetje van pol naar pol springen om droog over te komen. De WP zijn allemaal goed te vinden. Bij de stash staan er echter zoveel bomen dat ik nog wel even moet zoeken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten