zaterdag 27 maart 2010

Bil 20, 16, 40, 17 en 21

Ik neem de BIL series maar een beetje bij elkaar, ze zijn vaak te kort en makkelijk voor een lang blog verhaal.

Van de tradi Zuidwolde naar BIL 20 gelopen, eigenlijk hadden we wel kunnen bedenken wat er op het gele paaltje zou kunnen staan (zelfde als gevaarlijk) maar de multi's zijn zo kort dat we maar wat extra lopen. Vanaf dit punt worden we naar de theaterkuil geleid, hier moeten we de banken tellen. Er is er 1 van zijn blokken gerold, maar logischerwijs die toch maar mee geteld. Onderweg naar de stash zagen we al een hele mooie verstopboom staan maar de GPS verteld ons dat we nog een aantal meters moeten. De GPS is traag hier in het bos en we moesten toch bij de boom zijn, stash snel gevonden.
Bij BIL 17 moest Jan wel uit de auto komen, hij heeft een flinke afwijking en er zijn zoveel bomen van de hint aanwezig dat ik hem niet zo 1,2,3 kan vinden. Blijken we toch een boom vlak langs het pad te moeten hebben, in de logjes is al te lezen dat er 2 filmrolletjes zijn en inderdaad ze liggen naast elkaar.
Bij BIL 21 is de hint zo duidelijk dat je alleen de deur van de auto hoeft te openen, stash pakken en weer in de auto verder kan rijden. Het verbaasde met wel dat hij aan de voorkant lag en niet aan de achterkant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten